Stubbekøbingvej 19, 4840 Nørre Alslev

595.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Lys, velholdt og indflytningsklar villa med hurtig motorvejstilkørsel nær Nørre Alslev by!

Ejendommen er beliggende lige udenfor Nørre Alslev på Nord Falster, med kun få hundrede meter til motorvejen (afkørsel 43) mod København. Nørre Alslev er en hyggelig lille by, som rummer alt det du skal bruge i dagligdagen. Her finder du blandt andet skole, børnehave, massere af indkøbsmuligheder, restauranter, svømmehal, apotek, kirke og meget mere.

Huset er opført i 1923, men er løbende vedligeholdt med blandt andet, Nyere køkken, efterisolering på 1.sal, oliefyr fra 2007.

Boligen rummer 90m2 fordelt på stueetage samt 1.sal.

Rumfordelingen er som følger: Lys og rummelig entré, med plads til overtøjet samt trappe til 1.salen. Nyere Invita køkken i lyse og tidsløse materialer, samt alle hårde hvidevarer. Nydelig og rummelig stue med spiseplads, brændeovn samt et godt lysindfald fra rummets store vinduer. Stort bryggers med medfølgende vaskemaskine og opvaskemaskine. Ældre men funktionelt badeværelse med bruseniche, toilet, håndvask og gulvvarme.

På 1. salen har man bevaret de gamle originale trægulve, her her finder du en større anvendelig repos med evt. mulighed for kontor samt huset soveværelse med gode opbevaringsmuligheder.

Grunden på 866m2 er beliggende ugeneret ud til åbne marker og rummer et hav af muligheder!

Her kan blandt andet nævnes en fritliggende udestue (dog ikke registreret på BBR) som kan forlænge sommeren.

Derudover to udhuse med mulighed for opbevaring af diverse haveredskaber samt havemøbler.

Så går du og leder efter en indflytningsklar bolig til en fornuftig pris?

Så skal du ikke snyde dig selv for at se denne skønne ejendom. Kontakt os på 21 31 31 32 og book din personlige fremvisning.

Beliggenhed

Stubbekøbingvej 19, 4840 Nørre Alslev

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.