Tårsvej 39, 4990 Sakskøbing

1.075.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Ællingegård er et charmerende landsted med en ejendom fra år 1920 som løbende er moderniseret indvendigt, med en grøn beliggenhed på en 16.580 kvadratmeter stor naturgrund, hvor en udsøgt udsigt over åbne marker er hverdagskost – alt dette venter dig med denne ejendom i Sakskøbing.

Her bor I på landet med fred og ro, smuk natur med udsigt til marker, skove og store vidder og med kun ca. 6 kilometer fra Sakskøbing By og 10 min til motorvej. Sakskøbing byder på et godt udvalg af butikker og dagligvareforretninger, spisesteder, daginstitutioner, skoler, svømme- og sportshaller mm.

Hovedhuset på 190 m2 er fordelt på to etager Indenfor er indretningen lys og indbydende med god loftshøjde, samt en hyggelig atmosfære. Når man træder ind ad hoveddøren, mødes man af en nydelig entré/bryggers med mulighed for vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med bruseniche/sauna, toilet og håndvask der opvarmes med elpanel. Dejlig vinkelstue med god plads stort spisebord og ny pillebrændeovn, der fint varmer hele huset op samt store vinduespartier, der sikrer et helt fantastisk lysindfald i rummet. Nyere køkken med god skabsplads og lille spiseplads. På første sal finder man 2 gode soveværelse hvoraf det ene er med walk-in-closet endvidere et ekstra værelse som trænger til istandsættelse. Deruover trænger vinduer til ydre istandsættelse og taget bør på sigt skiftes.

Den eventyrlige grund byder på en lille lund af fyrretræer, masser af spændende buske og træer som eksempelvis bærbuske, vinstokke med blå spisevindruer, frugttræer, vandgran, kæmpe magnolietræ og meget mere. Der er også gode åbne arealer der er velegnet til dyrehold men også kan anvendes rekreativt eller dyrkes op. Trods den store grund behøver arbejdsindsatsen ikke være stor alt efter ens ambitionsniveau. Så det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til, hvad I vil bruge pladsen til. Fra grunden er der mulighed for gåture langs kanalen til fugletårnet ved Kalløgrå fugletårn med god solnedgangsudsigt ud over Smålandsfarvandet.

Til ejendommen hører desuden flere ældre, rummelige udbygninger til efter mindre eller større istandsættelse, kan udnyttes til fx. dyrehold, gårdbutik, gæsteværelser mm. Nuværende ejer har drevet stedet med fokus på selvforsyning, dyrevelfærd og økologi samt har drevet Bed & Breakfast.

Ejer forbeholder sig retten til at pille alle indhegningerne til dyrene ned på grunden, såfremt en køber ikke er interesseret i disse. Der er rig mulighed for at leje eller sælge dele af grunden fra, da der er en interesseret lejer/køber.

Hvis I vil have muligheden for at opleve denne betagende smukke ejendom, der byder på masser af plads såvel ude som inde, så ring allerede i dag og aftal tid til en fremvisning. Vi glæder os til at vise jer alt det, Tårsvej 39 har at byde på.

Beliggenhed

Tårsvej 39, 4990 Sakskøbing

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.