Thorsensvej 3, 4800 Nykøbing F

1.295.000 kr · Rækkehus · Til salg

Detaljer

Charmerende, moderne og stemningsfyldt byhus med en skøn og central beliggenhed i roligt og attraktivt kvarter i Nykøbing!

Denne bolig rummer mange positive elementer og vil danne de perfekte rammer for en børnefamilie med fokus på funktionalitet, beliggenhed og en nem tilværelse.

Ejendommen er beliggende i gåafstand til alle hverdagens fornødenheder. Blandt andet har man ca. 10 minutters gang til gågaden, hvor du finder butiksstrøget, cafeer, restauranter og meget mere! Endvidere har du kort afstand til skoler, uddannelsescentre, daginstitutioner mv. 

Huset har en lys og venlig indretning, og planløsningen er veldisponeret.

De 110m2 bolig er fordelt således: Lækker og lys entré med trappe til 1.sal. Godt flisebelagt badeværelse med bruser, toilet samt håndvask. 2 lyse og indbydende stuer, samt lækkert og lyst køkken med alle hårde hvidevarer, samt en god spiseafdeling. Fra køkkenet kommer man ud i bryggerset hvor der her er mulighed for etablering af vaskemaskine. Herfra kommer man ud i et disponibelt rum, som pt. bliver brugt til walk-in-closet (Dette er ikke registreret som en del af beboelses m2). 

På 1.sal finder man en fin repos, som er udnyttet med et kontorområde, samt 3 fine værelser.  

Haven har en stor fliseterrasse med god plads til grill, blomsterkrukker, havemøbler, samt en lille græsplæne, omkranset af frodig beplantning. Der er tilmed udhus med plads til cykelparkering, haveredskaber m.m. Haven har minimal veligeholdelse, men der er plads til lidt leg og spas for børnene.

Huset opvarmes med fjernvarme. 

Her venter en hverdag i rolige og trygge rammer, som er helt ideelt for den lille familie som gerne vil være tæt på alle hverdagens gøremål – Ring på 21 31 31 32 og book din personlige fremvisning. 

Beliggenhed

Thorsensvej 3, 4800 Nykøbing F

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.