Tidselvejen 18, 4874 Gedser

495.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Hyggeligt og charmerende fritidshus, med en dejlig beliggenhed i et naturskønt område ved Gedesby Strand!

Dette hyggelige fritidshus er beliggende i Gedesby. Gedesby er en rolig by, som både byder på skønne naturområder, og en rigtig dejlig badestrand, som kun lægger ca. 600 meter fra grunden. Endvidere har du ca. 8 min. til Gedser hvor du finder en Daglig Brugs, et lille røgeri og færgeovergangen til Tyskland.

Samtidig er Marielyst kun ca. 17 km derfra. Her findes mange fritidsfaciliteter: Golfbane, mini-golfanlæg, bowlingcenter, go-cart bane m.m. samt et rigt udvalg af spisesteder og forretninger.

Huset er opført i 1970 og blevet ombygget i 1986, samt løbende vedligeholdt, med bla. nye vinduer og døre i 2006, træterrasse i 2006, nyere varmtvandsbeholder samt malet i 2016. 

Det rummer 67m2, som er fordelt således: Køkken som ligger i åben forbindelse med god og lys spiseafdeling, hvor man har udgang til den dejlige træterrasse. God stue med skydedør ud til en skøn flisebelagt terrasse. Godt soveværelse med dobbeltseng samt en forhøjet enkeltmandsseng. Ekstra værelse med dobbeltseng, hvor man også har en dejlig havedør som føre ud til den dejlige træterrasse. Badeværelse med toilet, håndvask og bruser, samt et bryggers hvor der er vaskemaskine og rig mulighed for opbevaring. 

Huset opvarmes med varmepumpe. 

Til huset høre også en dejlig stor grund på 1209m2. Her er fin beplantning, med både buske, blomster og træer. Her er der rig mulighed for sjov og ballade for børnene, samt andre aktiviteter.

Der er ingen udlejningsaftale på huset og der er derfor mulighed for hurtig overtagelse.  

Alt i alt et dejligt og charmerende fritidshus, men en dejlig beliggenhed i et naturrigt område, hvor man kan nyde godt af den danske sommer!

Ønsker du at booke en fremvisning? Så kontakt os nu på, 21 31 31 32! 

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen!

Beliggenhed

Tidselvejen 18, 4874 Gedser

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.