Toften 9, Mogenstrup, 4700 Næstved

999.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Beliggende i hyggelige Mogenstrup, lige ude for Næstved, udbydes nu denne nydelige 1-plansvilla på 133 m2. Huset har bl.a. fået skiftet de fleste vinduer og fået monteret to varmepumper indenfor de seneste par år, for at spare på energiforbruget.

Ejendommen ligger i et hyggeligt villakvarter – Haven er nydeligt opvokset og kombineret med græsarealer, terrasser, bede m.v. Indenfor bydes der på en rummelig entre, et stort soveværelse med indbyggede skabe, et stort værelse (Oprindeligt to værelser og kan let genetableres), et badeværelse med både kar- og brus, rummeligt køkken, hvor man har mulighed for at indrette en lille spiseplads, praktisk bryggers, samt den store stue, hvorfra der er udgang til udestuen.

Ejendommen ligger i Mogenstrup, der er et trygt og levende lokalsamfund. Du har blot 200 meter til Dagli’Brugsen, og byen byder også på skole, daginstitution, lægehus samt idrætsfaciliteter med boldbaner, idrætshal og svømmehal. Byen er omgivet af smuk natur, og køreturen ind til Næstved kan klares på mindre end et kvarter, mens Sydmotorvejen blot er ti minutter væk.

Har vi fanget jeres interesse? Så kontakt os allerede nu på 21 30 40 21! 

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Beliggenhed

Toften 9, 4700 Næstved

Dokumenter

Flemming Bentzon

Ejendomsmægler og Daglig leder Næstved

+45 21304026

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.