Toreby Vestergade 22, 4891 Toreby

849.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Nydelig og indflytningsklar ejendom med en god planløsning!

Mulighed for flexbolig!

Ejendommen er beliggende i Toreby hvor du finder indkøb, sportshal og den gamle skole med foreningsliv. Der er skolebus lige ude foran huset. Endvidere har du ca. 10 minutters kørsel til Nykøbing hvor du finder flere indkøbsmuligheder, butiksstrøg, restauranter, stationen, uddannelsescentre og meget mere.

Huset er opført i 1968 og er løbende blevet vedligeholdt og moderniseret. De 146m2 bolig jf. BBR er fordelt som følgende: 

 Entre med plads til overtøj. Husets hjerte er det åbne opholdsrum, hvor stue og spisestue er slået sammen med det delvist åbne køkken med god skabs- og bordplads. I rummet er der nogle gode hyggekroge, hvor I kan nyde freden med en god bog og en varm kop kaffe, og den klassiske brændeovn sørger for at sprede hyggelig stemning med sine knitrende flammer. Fra køkkenet er der udgang til en havestue som forlænger sommermånederne (denne er ikke registeret på BBR). Fra huset fordelingsgang er der et værelse/kontor og et bryggersrum. 

Til første-salen er der en  trappe som fører op til en gang hvor der er to gode soveværelser samt et ældre badeværelse med badekar, toilet og håndvask. 

Til huset høre også en god terrasse, hvor man kan sidde og nyde en god kop kaffe imens man nyder den ro man får med denne beliggenhed.

Husets parklignede grund er på hele 1.263m2, hvilket åbner mange muligheder for forskellige oaser, legeområder m.m. Der forefindes endvidere god beplantning, samt frugttræer og blomsterbede.

Der høre endvidere en garage på 35m2 samt et udhus med god plads til opbevaring

Der er mulighed for hurtigt overtagelse – nuværende indbo kan evt. medfølge ved nærmere aftale.

Huset opvarmes med fjernvarme bemærk energimærke C endvidere er der indlagt fibernet! 

Ring på 21 31 31 32 Vi glæder os til at fremvise ejendommen for dig.

Beliggenhed

Toreby Vestergade 22, 4891 Toreby L

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.