Troldnødvej 13, 4873 Væggerløse

645.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Her får du et hyggeligt, idyllisk og charmerende fritidshus med mulighed for at sætte dit eget præg!

Foretrækker du at kunne pakke kufferten, tage på ferie og koble af i fred og ro uden at skulle bo lige op ad det pulserende turistliv på Marielyst torv – men stadig være i cykelafstand til alle feriens fornødenheder og aktiviteter? Så er denne beliggenhed perfekt for dig!

Marielyst er en rigtig perle ved Østersøen med dejlig børnevenlig sandstrand. Området henvender sig til alle mål- og aldersgrupper, her er der aktiviteter for store og små, dejlige spisesteder, shoppingmuligheder, indkøbsmuligheder og en fantastisk smuk natur. 

Fritidshuset er beliggende i bøtø området. Der er ca. 400 meter til stranden, endvidere er du er i cykelafstand til Bøtøskoven og hundeskoven hvor der er rig mulighed for at lufte menneskets bedste ven. 

Boligfakta: Huset er opført i 1970 med et boligareal på 60m3, plus 13m2 udestue med brændeovn. Grunden er solrig og rummer på 1.039 m2. 

Indretning: Entre med skabsplads. Værelse som tidligere har været opdelt i 2 (og med rig mulighed for at opdele det igen). Badeværelse med gulvvarme, toilet, håndvask og bruser. Køkken i delvis åben forbindelse med spisestue og stue med lukket pejs. Fra køkkenet er der udgang til en dejlig træterrasse med overdækning (overdækningen på træterrassen er IKKE registeret på BBR) Endvidere dejlig og funktionel udestue på 13m2. 

Udhus på 12m2 som sælger har anvendt til "disponibelt rum" med to enkeltmandsenge med adgang til toilet samt håndvask. 

Stort værkstedsrum til handymanden og gode skure med plads til opbevaring. 

Huset opvarmes med varmepumpe.

Sælger har haft anvendt fritidshuset som helårsbolig, der er ingen udlejningsaftale tilknyttet fritidshuset og der er mulighed for HURTIG overtagelse. 

Ring allerede nu og book en fremvisning på 23 28 79 59! 

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Beliggenhed

Troldnødvej 13, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.