Tvetandvej 13, 4873 Væggerløse

750.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Dejligt og indflytningsklart fritidshus i et stille og roligt naturområde, tæt på fuglereservatet!

Her får du et dejligt og velholdt fritidshus i skønne naturrige omgivelser. Fra huset er der kort afstand til Bøtø skoven, et naturområde med vilde heste og køer. Tæt på huset ligger fuglereservatet Bøtø Nor – stort vådområde med spændende oplevelser i vente. Ligeledes er du i gåafstand til en af Danmarks bedste sandstrande.

Endvidere har du ca. 5 km til Marielyst Torv, hvor du finder strøg med butikker, indkøbsmuligheder, caféer, restauranter og meget mere.

Huset er praktisk og enkelt indrettet. Det er opført i år 1978, taget er skiftet i 2008, boligen rummer 72m2, som er fordelt således: Entré. Tidsløst badeværelse med bruser, toilet og håndvask. 3 gode værelser hvoraf det første er med dobbeltseng,  det andet værelse er med 2 køjesenge med 4 sovepladser,  og det sidste værelse med en køjeseng med 2 sovepladser. Alle værelserne er med indbyggede skabe, så i alt får man hele 8 sovepladser. Køkken med opvaskemaskine. Spisestue i åben forbindelse med stuen med brændeovn og varmepumpe. Fra stuen har du udgang til en delvis overdækket træterrasse, hvor der er rig mulighed for at sidde og nyde en god bøf på grillen fra den lokale slagter. 

Til huset høre endvidere en dejlig stor og solrig  grund på 1.062m2, hvor der er rig mulighed for forskellige aktiviteter og generelt bare god plads til at kunne udfolde sig.

Huset opvarmes med brændeovn og varmepumpe.

Til huset høre også en carport til bilen og i boligdelen er der et integreret udhus hvor der er mulighed for opbevaringsplads til diverse haveredskaber.

Huset her er et oplagt emne til udlejning, med alle dets faciliteter og med hele 8 sovepladser.

Der er på nuværende tidspunkt er der ingen udlejning på huset og der er mulighed for hurtig overtagelse. 

Så ønsker du en fremvisning, så kontakt os nu på: 21 31 31 32 og book din tid!

Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen!

Beliggenhed

Tvetandvej 13, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Brian Henriksen

Ansvarlig for fremvisninger og bygge / gennemgang af boliger for sælger

40856328

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.