Tvetandvej 18, 4873 Væggerløse

1.060.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Hyggeligt sommerhus i et stille og roligt naturområde, tæt på fuglereservatet!

Her får du et dejligt og velholdt fritidshus i skønne naturrige omgivelser. Fra huset er der kort afstand til Bøtø skoven, et naturområde med vilde heste og køer. Tæt på huset ligger fuglereservatet Bøtø Nor – stort vådområde med spændende oplevelser i vente. Ligeledes er du i gåafstand til en af Danmarks bedste sandstrande.

Endvidere har du ca. 5 km til Marielyst Torv, hvor du finder strøg med butikker, indkøbsmuligheder, caféer, restauranter og meget mere.

Huset er praktisk og enkelt indrettet. Det er opført i år 2000 og rummer 85m2 bolig, som er fordelt således: Entré som også er indrettet som bryggers med klinkegulv, vaskesøjle og god skabsplads. Invita køkken med klinkegulv og alle hårdehvidevarer, som ligger i åben forbindelse med god spiseafdeling og stue. 3 gode værelser med dobbeltseng og skabsplads, samt 1 værelse med køjeseng og skabsplads, så i alt 8 sovepladser. Flot flisebelagt badeværelse med gulvvarme, toilet, håndvask, bruseniche, håndklæde tørrer, sauna og spa. Fra stuen har du udgang til en større nyere flisebelagt og delvis overdækket terrasse, hvor der er rig mulighed for at sidde og nyde en god bøf på grillen fra den lokale slagter. Terrassen og den forbundne flisegang omkring huset byder på gode solspots.

Til huset høre endvidere en dejlig stor, lys og drænet grund på 1019m2, hvor der er rig mulighed for forskellige aktiviteter, da der blandt andet er sandkasse, gyngestativ, bordtennis bord og generelt bare god plads til at kunne udfolde sig . I læ af afskærmningen er der opsat en fin hængekøje til at hænge ud i og måske læse en god bog.

Huset opvarmes med brændeovn og varmepumpe.

Til huset høre også et udhus hvor der er mulighed for opbevaringsplads til diverse haveredskaber.

Huset her er et oplagt emne til udlejning, med alle dets faciliteter og med hele 8 sovepladser. Huset er ligeledes ideel til deling mellem flere familier.

Der er på nuværende tidspunkt en udlejningsaftale med Dancenter, som kan indbringe ca. 40.000 kr om året!

Så ønsker du en fremvisning, så kontakt os nu på: 21 31 31 32 og book din tid!

Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen!

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.