Udgaardsvej 1, 4873 Væggerløse

2.175.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

171 m2 fuldmuret kvalitetsvilla fra 2008 med 42m2 integreret fuldmuret garage med gulvvarme og fjernbetjent port.

På Udgaardsvej 1 i Væggerløse får du et super lækkert og tæt på vedligeholdelsesfrit hjem i kostbare materialer pakket ind i luksus og komfort!

Det første man møder efter at have gået over den smukke flisebelagte indkørsel på Udgaardsvej 1, er en fuldt integreret og fuldmuret 42 m2 garage med gulvvarme, som giver ordet bilforkælelse en helt ny mening. Fra garagen er der indgang til et stort bryggers, så alle kan gå tørskoet fra bildør til hoveddør uden at slæbe sne og jord med ind på de smukke gulve. Bryggerset er udstyret med god skabsplads fra Svane og højdejusteret Bauknecht vaskemaskine og tørretumbler for god arbejdsstilling.

Endvidere en drøm af et stort spisekøkken med klinkegulv, Svane køkkenelementer med komplet integrerede Siemens og AEG hvidevarer, samt massiv træbordplade i Amerikansk valnød og granitbordplade ved og omkring AEG induktionskogepladen.

Rummelig lys spisestue i åben forbindelse med skøn lys opholdsstue med Hwam brændeovn og udgang til terrasse med stor elmarkise. Fra spisestuen er der adgang til børne- og forældreafdelingen.

Børneafdelingen indeholder entre og to børneværelser med tilhørende badeværelse med Svane elementer, væghængt toilet, Kuma håndvask og bruseniche.

Forældreafdelingen indeholder et skønt stort soveværelse med walk-in-closet og stort luksusbadeværelse med Svane elementer, væghængt toilet, Kuma håndvask og bruseniche.

Hele villaen er udstyret med træ/alu døre og vinduer, der sammen med det integrerede genvex-anlæg og gulvvarme i alle rum, sikrer et godt og dejligt indeklima, der kan tilpasses hele familien. Såvel inde som ude, er huset udstyret med LED-spots, der flere steder er justerbare.

Grunden er på 891m2 anlagt med græs, fliseterrasser og hyggelige bær- og blomsterbede. Man har yderligere til ejendommen bygget et isoleret udhus med plads til opbevaring og brænde.

Huset opvarmes med fjernvarme. BEMÆRK ENERGIMÆRKE B.

Alt i alt en skøn villa, som især henvender sig til børnefamilien, der ønsker en nem og indflytningsklar bolig eller til dem som også ser det fantastiske i en store garage, hvor man kan gå og rode med bilen og holde fest, eller hvad hjerte ellers måtte begære – en bolig som bør opleves!

Væggerløse har et godt sammenhold og foreningsliv, byen rummer alt hvad man skal bruge i hverdagen heriblandt: skole, børnehave og vuggestue, sportshal, købmand, busforbindelse til Nykøbing F. og meget mere. Indenfor blot 10 minutters kørsel er du i det skønne badestrandsområde ved Marielyst eller i centrum af Nykøbing Falster som også rummer alt hvad hjertet begærer.

Så er du til kvalitet, flotte løsninger og et lyst hjem? Så tøv ikke! Ring allerede nu på 21 31 31 32 og book din personlige fremvisning.

Beliggenhed

Udgaardsvej 1, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.