Hammerichsvej 1, 4760 Vordingborg

2.495.000 kr · Villa · Til salg
Åbent hus: Søndag 27/9 11:00-11:30

Detaljer

Med udsigt over marker og vandet fra det mest af huset, kan man nyde hvordan dagene og årstiderne skifter. En kort gå tur og man er midt i den skønne sydsjællandske natur med skov og vand.

Ejendommen ligger desuden tæt på skoler og institutioner, med sikker cykelsti hele vejen. Og byens gågade – Algade og indkøbsmuligheder ligger inden for kort gå afstand.

Ejendommen som fremstår lys og indbydende indeholder: Entre, 3 gode værelser, ny renoveret badeværelse fra 2020. Stort Køkken/alrum i forbindelse med stue, hvorfra der er adgang til terrasser mod syd og vest. I mellemgang fra køkkenet er der nedgang til en god og tør kælder, med 3 1/2 gode disponible rum, hvor nuværende ejer har etableret hhv. vaskerum, tørrerum, opbevaring samt værksted. Fra køkken er der tillige udgang til overdækket terrasse hvor aftensolen kan nydes.

Haven er nemt anlagt med mange hyggekroge og desuden fuldt indhegnet og derfor både børne -og hunde sikret

Herudover ligger ejendommen tæt på lystbådhavnen "Nordhavnen" i Vordingborg. Herfra kan der gås tur langs vandet eller spises på en af de lokale restauranter eller besøge ishuset. Skal du pendle ligger motorvejen 10 minutters kørsel fra ejendommen, og Vordingborg station ligger en kort cykeltur fra ejendommen. Ejendommen rummer derfor alt hvad man skal bruge i hverdagen, og med mulighed for at udvide boligarealet, hvis man drømmer eller har behov for dette. 

En ejendom i særklasse der er et besøg værd. 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Hammerichsvej 1, 4760 Vordingborg

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.