Vænget 1, 4873 Væggerløse

1.450.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Velkommen til Vænget 1 – som er beliggende på en dobbeltgrund i smørhullet af Marielyst, et stenkast fra alt!


HVEM KOMMER FØRST?

Drømmer I om et herligt fristed med masser af charme beliggende i hjertet af Marielyst så bør i opleve denne helt unikke oase! – Her er helt sikkert en lille hyggelig krog til enhver tid. Én der passer til solen, én til skygge, én til kaffen, én til udsigt, én til middagen, én til drømmesengen…

Dette fritidshus fremstår velholdt og indflytningsklart og er beliggende på en 773m2 rolig, solrig og veltilplantet grund på en lukket stikvej på en af de mest attraktive adresser i Marielyst, 100 meters gang til ALLE sommerlandets herligheder og få hundrede meters gang til den dejlige børnevenlige sandstrand.

Her får du et godt og løbende renoveret fritidshus på samlet 67m2 bolig, som kan rumme op til 6 personer. Dvs. her er der god plads til hele familien!

Sælger har løbende vedligeholdt og moderniseret fritidshuset med bl.a. udskiftning af tag (2004) og alle vinduerne er udskiftet i (2003).

Selve hovedhuset rummer 58m2 fordelt således: Tidsløs køkkenafdeling med opvaskemaskine, og halvdør med udgang til en af husets terrassearealer. Skøn spisestue med opholdsafdeling og brændeovn til de lidt køligere nætter. Herfra har du adgang til husets dejlige overdækkede terrasse. Endvidere soveværelse med dobbeltseng. Badeværelse med bruseniche. Værelse. Toilet med håndvask.

Til huset hører også et anneks på 9 m2 med indlagt strøm.

Mærker du også en indre ro, lige så snart at du træder indenfor i et RIGTIGT sommerhus? Det gør vi. Den dejlige, rolige atmosfære, de charmerende detaljer og ikke mindst feriestemningen i Marielyst, er noget af det som vi elsker ved sommerhus-stilen og området hernede!

Det eneste du skal bekymre dig om, er at pakke kufferten og nyde alle de herligheder Marielyst har at byde på!

Vi kan ikke understrege det nok, leder du efter noget særligt – så har du fundet det her!

Kontakt os nu på: 21 31 31 32 og lad os byde jer velkommen!

Beliggenhed

Vænget 1, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.