Valdemarsgade 92/94, 4760 Vordingborg

2.499.000 kr · Erhverv · Til salg

Detaljer

Nu har du mulighed for at opkøbe en større erhvervsejendom samt en villa, på en af Vordingborgs absolut mest centrale beliggenheder. Valdemarsgade 92 og 94 sælges nemlig samlet, og byder på et hav af muligheder.

Valdemarsgade 94 er en rødstens villa fra 1934, og fremtræder i god velholdt stand. Ejendommen rummer et boligareal på 102m2, og rumfordelingen er som følger: Entre, stor lys stue, køkken med spiseafdeling, bryggers og et nydeligt soveværelse med udgang til terrasse. 1. salen indeholder repos, stort soveværelse med walk-in og badeværelse med badekar. Der bor på nuværende tidspunkt en lejer i ejendommen, som har passet og plejet boligen i mange år.

Valdemarsgade 92 er en stor erhvervsbygning fra 1950 på 500m2, hvor sælger pt. har forretning. Bygningens rumfordeling er som følger: Stort butikslokale, godt kontor, personalestue, toilet, stort baglokale, 2 depoter, stort lager, og bagerst i bygningen er køkken og bad.

Her har du altså muligheden for at opkøbe 2 meget mulighedsberigede ejendomme. Det kan være du selv overvejer at starte en virksomhed, og søger en meget central beliggenhed i Vordingborg eller du går med en fantastisk ide om et nybyggeri, men mangler den perfekte beliggenhed. I begge tilfælde vil denne ejendom helt sikkert kunne inspirere dig.

Ring og book en fremvisning på 24 52 55 52.

Beliggenhed

Valdemarsgade 92/94, 4760 Vordingborg

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.