Viemose Gade 32B, 4771 Kalvehave

1.325.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Ejendommen her er beliggende i den hyggelige lille landsby Viemose på Sydsjælland. Viemose er beliggende kun få kilometer fra byen Kalvehave hvor du finder Mønsbroen, et hyggeligt havnemiljø og lokal dagligbrugs til de daglige indkøb. Herudover kan du være i byen Stensved på 7-8 minutter hvor du finder skole fra 0-9 klasse, daginstitutioner, Rema1000, NETTO, lægehus og Sydmotorvejens afkørsel 41, som gør at du kan være i København på ca. 1 time.

Fra ejendommen er der også kun ca. 15 minutter til byer som Præstø, Stege & Vordingborg.

Villaen er bygget i 1930, og det arkitektoniske udtryk er den klassiske murermestervilla, der ofte kan kendes på at være opført i halvandet plan med halvvalmet tag. Her er siden bygget til i 1999, så det samlede antal kvadratmeter nu er på 166. Dertil kan nævnes at der i 1999 er skiftet alt kloak rundt om ejendommen samt fibernet installeret. 

Huset er fornyligt blevet hulmursisoleret.

I 1999 blev køkkenet også udskiftet, og det fremstår pænt i en sart grågrøn nuance, der komplementeres af rødbrune trædetaljer. Her er god plads til, at børnene og et par skolekammerater kan lave lektier eller tegne ved spisebordet, mens I klarer de sidste detaljer til aftensmåltidet.

Efter en lækker middag er det oplagt at trække ind i den store og lyse vinkelstue, tænde op i brændeovnen og nyde en god film i fællesskab. Når børnene skal puttes, kan I let følge dem op i de to værelser ovenpå. Fra 1. salen er der fint vandkig fra begge værelser og har man lyst, er der gode muligheder for at lave en tagterrasse med udgang fra det ene værelse. Det store dobbeltværelse i stueplan er oplagt at beholde som forældresoveværelse. Tilbygningen rummer desuden et lækkert, lyst badeværelse samt et stort bryggers.

Den store have indeholder alt, hvad hjertet kan begære. Her er både solrige terrasser til afslapning, græsplæne og plads til at tumle samt køkkenhave, drivhus og brændeskur. Pladsen mellem stuehuset og garagebygningen er fint belagt med herregårdssten og indrettet som et hyggeligt gårdmiljø med masser af krukker. I den praktiske afdeling finder I også en særdeles rummelig garagebygning med plads til opbevaring eller værksted. Og så er indkørslen desuden stor nok til mange biler.

Der er masser af dejlige naturoplevelser som skov og strand i nærområdet.

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt os nu på 20 30 61 20 og book din personlige fremvisning.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Plantegning #5

Beliggenhed

Viemose Gade 32B, 4771 Kalvehave

Dokumenter

Mikas Olsen

Daglig leder Marielyst

24525552

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.