Vigvej 87, 4840 Nørre Alslev

1.195.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

CHARME, IDYL OG LÆKRE OMGIVELSER – Det er alt sammen noget denne ejendom byder på!

Går du og leder efter dit drømmehus, med masser af plads både ude som inde? Så se lige her. 166m2 rigtig gode bolig kvadratmeter beliggende på en lækker stor grund på 7000m2. En grund hvor du både har mulighed for at holde heste, udleve dine drømme om den flotte gardnerhave eller hyggelige urtehave, eller bare gerne vil have masser af plads til børnene at løbe rundt og lege på.

Huset ligger i Vålse, en lille hyggelig landsby beliggende på det nordvestlige Lolland Falster. En by der byder på skønne naturrige omgivelser og med kun få km til vandet. Byens borgere holder ugentlige arrangementer for både voksne og børn i byens borgerhus. Alt i alt et skønt sted, især for børn at kunne udleve den fredelige og landlige barndom og få lov at være børn væk fra storbyens stress og jag. Oveni byder området på en skole i nærheden, og lokale indkøbsmuligheder.

Husets 166m2 er fordelt i halvanden plan og rumfordelingen er som følger: Rummelig klinkebelagt entre, bryggers, køkken/spisestue i åbenforbindelse med stuen. Du kan herfra også gå direkte ud til husets terrasse der er sydvestvendt, så du kan nyde aftensmaden eller blot et godt glas vin i de lunere måneder på året, og et dejligt lyst badeværelse med bruseniche og spabad. På 1. salen finder man rummelig repos og 3 gode værelser.

Der er til ejendommen lavet en god lang indkørsel, og der er på de 7.000m2 anlagt 2 store fine folde,  læskur, egen ridebane, små udhuse/skure samt drivhus samt en god stor staldbygning på 99m2 med bla. 5 hestebokse, samt en carport på 45m2.

Huset bliver opvarmet ved et pillefyr samt brændeovn som supplerende varmekilde. Der er også installeret solvarme-kombianlæg til opvarmning af det varme vand/ samt gulvvarmen.

Der er indlagt fibernet på ejendommen.

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt os nu på 20306120!

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Plantegning #5

Beliggenhed

Vigvej 87, 4840 Nørre Alslev

Dokumenter

Mikas Olsen

Daglig Leder Vordingborg

24525552

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.