Vildrosevej 4, 4760 Vordingborg

695.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

FLOT VELHOLDT SOMMERHUS MED PLADS TIL HELE FAMILIEN! – HELE 8 SOVEPLADSER

Bakkebølle Strand som ligger kun 5 minutter fra motorvejen mod København, er et skønt sommerhusområde ved Sjællands sydlige kyst. Det har en skøn beliggenhed nær strand og natur. Fra området er der også kun 7-8 minutters kørsel til Vordingborg Centrum, hvor du kan opleve den gamle slotsruin og gåsetårnet, du finder også massere af indkøbsmuligheder, restauranter og flot gågade med massere af liv.

Fritidshuset er beliggende KUN få minutter fra vandet og stranden! Ved Bakkebølle Strand kan du bade flere steder fra badebro, ligesom området byder på skøn natur med mulighed for at bruge vandet aktivt også. Området byder også på et bådelaug hvor man kan have sin båd liggende for et mindre beløb.

Fritidshuset er opført i 1965, og rummer 80m2 bolig. Rumfordelingen er som følger: stor stue, badeværelse med brusebad, køkken, vaskerum, gennemgangsværelse med sengepladser og 2 gode værelser. Herudover også et udhus indrettet som anneks med plads til overnattende gæster.

De fleste vinduer i huset er skiftet i perioden 2006-2009 oplyser ejer og isoleringen i oprindeligt hus og anneks er udskiftet.

Huset opvarmes ved en varmepumpe samt en brændeovn.

Grunden er på hele 1.203m2 med god plads på alle sider af huset som giver plads til forskellige aktiviteter. Der er også gode terrasseområder med plads til hygge.

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt os på 20 30 61 20 og book din personlige fremvisning.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Vildrosevej 4, 4760 Vordingborg

Dokumenter

Mikas Olsen

Daglig leder Marielyst

24525552

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.