Vollerupgade 55, 4792 Askeby

2.995.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

I smukke, rolige omgivelser i udkanten af Vollerup på skønne Vestmøn ligger denne helt igennem dejlige ejendom. Ejendommen har et kæmpe potentiale og udgør en tofamilies-bolig med mulighed for at etablere en tredje bolig. I kan således indrette et flergenerationskollektiv, men her er også chance for at realisere drømmen om et Bed & Breakfast, udlejning eller måske et atelier – kun fantasien sætter grænser.

Grunden breder sig over 12.828 kvadratmeter med højt til himlen, langt til de nærmeste naboer og mulighed for dyrehold. Der er udsigt til åbne marker, så langt øjet rækker, og der er anlagt flere små oaser rundt i haven – se bare bålstedet, den lille gårdhave eller den store træterrasse, hvor udsigten aldrig bliver kedelig. Ligeså idyllisk som haven og omgivelserne ligeså idllysk tager ejendommen sig ud med en nymalet, solgul facade, og den strækker sig over to separate huse, der hver især udgør en boligenhed.

Den store villa er indrettet med gode, regulære rum, trægulve og en lys, indbydende atmosfære. I den sydlige ende af hjemmet får I en rummelig entré i forlængelse med bryggerset, soveværelse og badeværelse samt et stort køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Der er skruet op for charmen med synlige bjælker og sprossevinduer, mens prikken over i’et er det uimodståelige orangeri, der forlænger sommeren i begge ender. På første sal gemmer sig en møblerbar repos og to gode værelser. I den nordlige ende af huset er der et værksted samt flere disponible rum, hvor den tredje bolig kan etableres.

Den mindre villa ligger med vue til “folden” og breder sig over ét plan med tre værelser, to badeværelser og dejligt opholdsmiljø, der forener stue og køkken-alrum. Herfra er der udgang til en stor terrasse, mens der for enden af huset findes et godt værksted.

Beliggenhed

Vollerupgade 55, 4792 Askeby

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.