Vordingborgvej 31, 4773 Stensved

845.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Indflytningsklar 1-plans villa med kælder i Stensved!

Ejendommen er beliggende i Stensved som er en mindre by på Sydsjælland beliggende ca. 7-8 minutters kørsel fra Vordingborg Centrum. Stensved har i mange år været en by i udvikling, og indeholder derfor i dag alt det du skal bruge i dagligdagen. I Stensved finder du Rema1000, Netto, pizzaria, lægehus, folkeskole fra 0-9 klasse, daginstitutioner, lokal idrætsforening og herudover er der kun få minutter fra Sydmotorvejens afkørsel 41 som gør at du kan være i København på mindre end 1 time.

Huset som er fra 1961, er opført i flotte røde mursten og forsynet med et eternittag. Boligen rummer 115m2 bolig i 1 plan og herudover 40m2 kælder, rumfordelingen er som følger: Entre med nedgang til kælder, fordelingsgang, stor lækker lys stue med klinker, funktionelt køkken, 2 gode værelser og et badeværelse med bruseniche. I kælderen finder du stort vaskerum/fyrrum.

Boligen opvarmes ved et brændefyr / oliefyr, sælger anvender primært brændefyret, men begge kan anvendes. Der er desuden vandbåren gulvvarme i stuen jf. energimærkning.

På ejendommen er der også opført en stor garagen, en carport samt flere skure og brændeskure.

Grunden er på 950m2, og er anlagt med stor indkørsel, terrasse samt græsarealer.

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt os på 20 30 61 20 og book din personlige fremvisning.

Beliggenhed

Vordingborgvej 31, 4773 Stensved

Dokumenter

Mikas Olsen

Daglig Leder Vordingborg

24525552

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.