Vordingborgvej 63, 4773 Stensved

1.400.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

FLOT VELHOLDT EJENDOM MED EN CENTRAL BELIGGENHED I STENSVED!

Stensved er en mindre by på Sydsjælland beliggende ca. 7-8 minutters kørsel fra Vordingborg Centrum. Stensved har i mange år været en by i udvikling, og indeholder derfor i dag alt det du skal bruge i dagligdagen. I Stensved finder du Rema1000, Netto, pizzaria, lægehus, folkeskole fra 0-9 klasse, børnehave med udvidet åbningstider, lokal idrætsforening og herudover er der kun få minutter fra Sydmotorvejens afkørsel 41 som gør at du kan være i København på mindre end 1 time.

Ejendommen er et gammelt posthus med en meget central beliggenhed i Stensved. Ejendommen er fra 1959 og er opført i flotte røde mursten og forsynet med et eternittag. Huset rummer 152m2 bolig, og rumfordelingen er som følger: Entre/fordelingsgang, køkken-alrum med god spiseplads, flot lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme, 4 gode værelser og en stor stue. Herudover er der en god kælder på 30m2 med i alt 4 disponible rum herunder vaskerum.

Boligen opvarmes ved naturgas, og supplerende brændeovn med placering i stuen.

Til huset er der en garage med god plads til diverse haveredskaber og værksted.

Grunden er på 930m2, og er primært anlagt med god stor gårdsplads/indkørsel på forsiden af huset og bagved med godt stort terrasseområde samt stort haveareal hvor ungerne kan tumle rundt.

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt os på 20 30 61 20 og book din personlige fremvisning.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Vordingborgvej 63, 4773 Stensved

Dokumenter

Mikas Olsen

Daglig Leder Vordingborg

24525552

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.