Vordingborgvej 69

1.245.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Super lækker og indflytningsklar villa nu til salg!

Ejendommen er beliggende i Stensved som er en mindre by på Sydsjælland beliggende ca. 7-8 minutters kørsel fra Vordingborg Centrum. Stensved har i mange år været en by i udvikling, og indeholder derfor i dag alt det du skal bruge i dagligdagen. I Stensved finder du Rema1000, Netto, pizzaria, lægehus, folkeskole fra 0-9 klasse, daginstitutioner, lokal idrætsforening og herudover er der kun få minutter fra Sydmotorvejens afkørsel 41 som gør at du kan være i København på mindre end 1 time.

Huset er fra 1944 opført i røde mursten med eternittag. Det rummer 122m2 fordelt på 1,5 plan. Rumefordelingen på stueplanet lyder således: Entre, nyere badeværelse samt gæstetoilet, dejlig lys stue, med udgang til terrasse, nyere køkken, bryggers og fyrrum.

På 1. salen er der at finde følgende: God rummelig repos. og 2 gode værelser. 

Der er henover de seneste par år sket en masse forbedringer, både indvendigt men også udvendigt på ejendommen. Det vil altså sige at du får et hus, der er lige til at flytte ind i, og ikke behøver at bekymre dig om det fungere!

Huset ligger på en grund der måler op til 690m2, hvor der udover huset er at finde et godt stort skur, og en fin hyggelig terrasse opført bagerst i haven og ellers en god velholdt have med hæk hele vejen rundt, så man ikke er generet af naboer.

Ejendommen bliver varmet op af pillefyr, med gulvvarme i hele stueplanet og radiatorer på 1. salen ifølge energirapporten.

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt os nu på 20306120, og book en fremvisning!

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Vordingborgvej 69, 4773 Stensved

Dokumenter

Sami Mohammed

Salgstrainee

20306120

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.