Vordingborgvej 7, 4773 Stensved

1.195.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

STOR RUMMELIG EJENDOM MED EN DEJLIG BELIGGENHED TIL DE ÅBNE MARKER!

Stensved er en mindre by på Sydsjælland beliggende ca. 7-8 minutters kørsel fra Vordingborg Centrum. Stensved har i mange år været en by i udvikling, og indeholder derfor i dag alt det du skal bruge i dagligdagen. I Stensved finder du Rema1000, Netto, pizzaria, lægehus, folkeskole fra 0-9 klasse, daginstitutioner, lokal idrætsforening og herudover er der kun få minutter fra Sydmotorvejens afkørsel 41 som gør at du kan være i København på mindre end 1 time.

Huset som er fra 1925 er opført i mursten og forsynet med et eternittag. Boligen rummer hele 178m2 bolig, og rumfordelingen er som følger: stort bryggers/fyrrum, køkken-alrum med god plads til spisearrangement, stor stue, lækkert badeværelse fra 2008 med bruseniche og entre/gang med opgang til 1. sal. På 1. salen finder man fordelingsgang, endnu et badeværelse med bruseniche samt 2 gode store værelser med rig mulighed for indretning af 3 værelser.

Fra stuen har man udgang til en lækker stor udestue.

Boligen opvarmes ved brændefyr. Der er gulvvarme i badeværelset i stueplan.

Til huset er der opført flere gode udhuse med plads til haveredskaber, værksted osv.

Grunden er på hele 1.251m2 og er primært anlagt med en flot fliseindkørsel, gårdsplads, terrasseområde samt gode græsarealer. Grunden støder op til åbne marker bag huset, og du kan derfor nyde den fantastiske udsigt fra egen grund.

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt os på 20 30 61 20 og book din personlige fremvisning.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Beliggenhed

Vordingborgvej 7, 4773 Stensved

Dokumenter

Mikas Olsen

Daglig Leder Vordingborg

24525552

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.