Wesselsvej 21, 4700 Næstved

2.100.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Beliggende for enden af en lukket vej, i Næstveds måske mest populære kvarter – Digterkvarteret, udbydes nu denne nydelige 1-plans villa. Digterkvarteret har gennem årene opnået sin popularitet blandt andet p.g.a. det lukkede stisystem, som ungerne trygt kan færdes rundt på, både når de leger eller skal cykle til og fra skole. Den nærmeste skole er tillige en af Næstveds mest populære, nemlig Lille Næstved Skole. Hertil er der selvfølgelig også kort afstand til øvrige institutioner, indkøb, offentlig transport m.v.

Villaen er opført i 1973 og er beliggende på en 839 m2 stor grund. Det samlede boligareal udgør 157 m2, som fordeler sig på intet mindre end 4 værelser i alt. I hverdagen vil man oftes ankomme via det rummelige bryggers, hvor man let kan komme af med ungernes mudrede tøj og sko. Herfra er der adgang til den nyligt moderniserede fordelingsgang, som også fungerer som entre, til når gæsterne kommer på besøg. Fordelingsgangen giver adgang til tre af husets værelser, badeværelse, køkken og stue.

Til ejendommen er et stort og rummeligt badeværelse med både brus og spabad. Der er ilagt gulvvarme, så fødderne ikke bliver kolde, når man stiger ud af badet. Køkkenet er opført i lyse træelementer, med god skabsplads. Husets hjerte og familiens samlingspunkt vil for de fleste være den rummelige vinkelstue, som udgør knap 42 m2. Her er både plads til et større sofaarrangement og spiseplads. I den sidste ende af huset, har man et hyggelig pejsestue og et stort værelse med indbyggede skabe.

Nuværende ejer har i 2019 bl.a. fået udskiftet nogle vinduer, herunder det store vinduesparti i stuen, samt anlagt en stor og dejlig træterrasse på 50 m2, som selvfølgelig er syd-vest vendt, således at solens stråler kan nydes størstedelen af dagen.

Haven er let anlagt med lette bede, græs og hæk. På grunden er desuden en praktisk garage/udhus-bygning på 34 m2, hvor haveredskaberne og bilen kan stilles.

Har vi fanget jeres interesse? Så kontakt os allerede nu på 21 30 40 21 for en fremvisning!

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Beliggenhed

Wesselsvej 21, 4700 Næstved

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.